Nišlije na Regionalnom sajmu zapošljavanja traže 500 radnika

07.06.2024

09:28

0

Regionalni specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije održava se onlajn 12. juna

Nišlije na Regionalnom sajmu zapošljavanja traže 500 radnika
Ilustracija - Copyright Freepik

Niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje drugi Regionalni specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije, u sredu, 12. juna, objavila je NSZ.

Sajam se organizuje u okviru Foruma naprednih tehnologija, održava se od 10-14 časova, na platformi https://nsz-virtuelnisajam.rs.

Korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima. Na sajmu će učestvovati oko 30 poslodavaca i partnera, koji su iskazali potrebe za zapošljavanjem više od 500 ljudi različitih kvalifikacija i profila zanimanja.

Najveća potražnja na Sajmu biće za radnicima u IT sektoru, programerima različitih specijalnosti i elektroinženjerima, za inženjerima u proizvodnji, kontroli kvaliteta, mašinskim i građevinskim inženjerima, arhitektama.

Biće traženi i saradnici u finansijama, prodaji i logistici, ekonomisti, administrativni radnici, kao i operateri u proizvodnji, elektrotehničari i mehaničari za održavanje mašina.

Osim filijale Niš uključene su i filijale NSZ iz Bora, Zaječara, Kruševca, Jagodine, Pirota, Prokuplja, Leskovca i Vranja.

Učesnici se mogu registrovati putem veb platforme, a nakon registracije, svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

Platformi se može pristupiti i očitavanjem QR koda koji se nalazi na posteru sajma.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike