Potražite posao onlajn, na Virtuelnom sajmu zapošljavanja

23.11.2023

13:45

0

Autor: R.B.

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizovaće 30. novembra sajam zapošljavanja koji će biti održan onlajn

Potražite posao onlajn, na Virtuelnom sajmu zapošljavanja
it profimedia-0317324764 - Copyright Profimedia

Korišćenjem inovativne internet tehnologije, koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima, Nacionalna služba za zapošljavanje će 30. novembra održati Virtuelni sajam zapošljavanja.

Sajam će trajati od 10 do 16 časova, a na njemu će moći da učestvuju svi nezaposleni, bez obzira da li se nalaze na evidenciji Nacionalne službe.

Za učešće se neophodno registrovati na veb-platformi na sajtu NSZ, a nakon registracije korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

Osim mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi, oni koji traže posao moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove i slično.

Prvi virtuelni sajam NSZ je organizovala u maju 2021. godine a sada nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se tako dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike