Sajam zapošljavanja u Šapcu 3. aprila, nudi se 300 radnih mesta

28.03.2024

11:15

0

Najtraženiji će biti radnici građevinske, medicinske, ugostiteljske i trgovinske struke, inženjeri svih profila, kao i veliki broj operatera u proizvodnji

Sajam zapošljavanja u Šapcu 3. aprila, nudi se 300 radnih mesta
Ilustarcija - Copyright Profimedia

Šabačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja i obrazovanja u sredu 3. aprila, objavila je NSZ i navela da je učešće najavilo 25 poslodavaca koji će ponuditi oko 300 radnih mesta.

Najtraženiji će biti radnici građevinske, medicinske, ugostiteljske i trgovinske struke, inženjeri svih profila, kao i veliki broj operatera u proizvodnji.

Na Sajmu obrazovanja učestvovaće sve srednje škole sa teritorije Šapca, koje će učenicima završnih razreda šabačkih osnovnih škola prezentovati svoje obrazovne profile i nastavne programe, dok će đaci završnih razreda srednjih škola moći da se direktno informišu kod poslodavaca o aktuelnoj ponudi poslova i traženim zanimanjima.

Posetioci će na štandu Nacionalne službe moći će da dobiju informacije o uslugama, podsticajima i programima NSZ, stručne savete za pisanje radne biografije, kao i pomoć oko izbora zanimanja, karijernog savetovanja i profesionalne orijentacije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike