Do posla na klik: U četvrtak u Nišu sedmi Virtuelni sajam zapošljavanja

19.12.2023

10:50

0

U Nišu će u četvrtak biti održan Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u okviru Foruma naprednih tehnologija

Do posla na klik: U četvrtak u Nišu sedmi Virtuelni sajam zapošljavanja
laptop-g1db8eed66_640 - Copyright Pixabay

Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja u okviru Foruma naprednih tehnologija održava se u Nišu po sedmi put u četvrtak 21. decembra.

Kako je saopštila Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) sajam će se održati od 10 do 14 časova, na platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs korišćenjem inovativne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati svi bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ, a registracija učesnika se obavlja na platformi i svi koji se registruju kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi.

U saopštenju se ističe da osim mogućnosti da se direktno prijave na ponuđene poslove, tražioci posla imaće priliku i da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi preko čet opcije klikom na štand sa nazivom kompanija, a moći će da saznaju i kako se piše radna biografija i vodi intervju sa poslodavcem.

Takođe, kako se dodaje, učesnici će imati i priliku da se informišu o Forumu naprednih tehnologija koji se istog dana organizuje u Naučno tehnološkom parku u Nišu.

Specijalizovani virtuelni sajam zapošljavanja organizuje Filijala Niš NSZ-a.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike