Kineski milijarder Džek Ma snimljen u Beogradu u noćnom provodu! Da li merka ulaganja u Srbiju?

14.07.2023

14:12

0

Džek Ma prisustvovao je kabareu koji se izvodi u jednom popularnom beogradskom klubu

Kineski milijarder Džek Ma snimljen u Beogradu u noćnom provodu! Da li merka ulaganja u Srbiju?
Džek Ma, osnivač i vodeći čovek Alibabe - Copyright AP Photo/Mark Schiefelbein, File

Kineski milijarder i osnivač Alibabe, Džek Ma provodio se u jednom od najpopularnijih beogradskih klubova, a snimak je ekskluzivno objavio Informer.

Džek Ma dugo nije viđen u javnosti, a kako se spekuliše u Beograd je došao kako bi razmotrio mogućnosti za ulaganja u Srbiji, ali se najpre proveo u poznatom beogradskom restoranu, piše Informer.

Kako se videlo na snimku, popularni milijarder je prisustvovao kabareu koji se izvodi u ovom prestoničkom klubu koji je poznat po dobrom provodu, a Džek Ma nije bio sam već u društvu prijatelja.

Kineski milijarder u ruci drži prskalicu i zabavlja se kao svi obični ljudi. Izvor Informera tvrdi da je milijarder došao u Srbiju "kako bi opipao mogućnosti za ulaganja", ali i da se neće mnogo zadržavati u Beogradu.

Džek Ma je kineski preduzetnik i nekada najbogatiji čovek Azije, sada je predsednik Upravnog odbora Alibaba Grupe.

U maju 2014. godine američki časopis koji se bavi finansijama Forčun objavio je listu “50 najvećih svetskih lidera” , a direktor i predsednik Upravnog odbora Alibaba grupe našao se se na 16. mestu  liste onih koji “čine svet boljim mestom za život”.

U avgustu 2014. godine, Blumberg procenjuje njegovu imovinu na 21,8 milijardi američkih dolara, što ga čini najbogatijim čovekom u Kini. Prema poslednjim podacima američkog poslovnog magazina Forbes, Maovo bogatstvo se procenjuje na 25,5 milijardi dolara i zauzima 57. mesto na lestvici najbogatijih ljudi na svetu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike