Sajam građevinarstva od 24. do 27. aprila u Beogradu: “Gradimo pametno” slogan manifestacije

19.04.2023

13:27

0

Autor: 24sedam

Beogradski sajam biće organizator jednog od najvažnijih događaja u građevinskoj industriji - 47. Međunarodnog sajma građevinarstva

Sajam građevinarstva od 24. do 27. aprila u Beogradu: “Gradimo pametno” slogan manifestacije
Sajam građevinarstva - Copyright 24sedam/promo/Beogradski sajam

Pod sloganom “Gradimo pametno” Beogradski sajam će biti organizator jednog od najvažnijih događaja u građevinskoj industriji - 47. Međunarodnog sajma građevinarstva.

Manifestacija će se održati od 24. do 27. aprila, a okupiće vodeće stručnjake, inženjere, arhitekte, proizvođače i distributere građevinskog materijala i opreme, iz Evrope i regiona.

24sedam/promo/Beogradski sajam
 

U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, predstaviće se svi segmenti građevinske industrije i najuspešniji predstavnici iz svih oblasti građevinarstva, i pružiti uvid u niz novih trendova i tehnologija - od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, kao i novitete IT tehnologije.

Predstaviće se svi proizvodi i usluge - od izgradnje krova do podne keramike, od građevinskih elemenata do kuća po sistemu ključ u ruke. Izlagački program obuhvatiće i građevinsku mehanizaciju, ali i elemente za sve prisutnije pametne kuće, od kojih su neke izrađene po najsavremenijim ekološkim standardima.

Kao i prethodnih godina predstaviće se proizvođači opeke i crepa, a biće promovisan i inovativni materijali, građevinske mašine, uređaji i alati. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim proizvodima i uslugama, da prisustvuju prezentacijama i predavanjima vodećih stručnjaka, kao i da se povežu sa ostalim učesnicima iz branše.

Sajam je organizovan tako da omogućava neposredne kontakte zainteresovanih izlagača i posetilaca. Registracija na B2B portalu seebbe.talkb2b.net pruža poslovnom posetiocu mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima unapred zakaže B2B sastanke.

Registracija na B2B portalu dostupna je do 22. aprila.

Cene ulaznica su za pojedinačnu posetu 500 dinara, grupnu posetu 300 dinara, a parking košta 200 dinara po satu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike