Uložila sam sve pare koje imam, pa šta mi Bog da! Zorica Marković pokreće novi biznis

21.03.2022

22:38

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica je novac investirala u nekretninu koja uskoro počinje sa izgradnjom

Uložila sam sve pare koje imam, pa šta mi Bog da! Zorica Marković pokreće novi biznis
prava_prica_22072021_0009 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zorica Marković godinama unazad bavi se ugostiteljstvomi u nekoliko navrata je otvarala restorane i kafane. Ipak, sada je došla na ideju za novi biznis u koji je, kako kaže, uložila svu ušteđevinu.

Radi se, naime, o investiranju u nekretnine, pa je tako Zorica sa prijateljem otpočela izgradnju zgrade u Jajincima, koja će, kako navodi, biti prva "pametna zgrada" u ovom delu Beograda.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

- Kod mene se samo radi. Ima para i od muzike, ali mora još nešto da se radi - priča Zorica na početku i otkriva kako je došlo do toga da postane investitor.

- S drugom Acom sam ušla u posao. Pravimo pametnu zgradu. To će biti zgrada od 2.000 kvadrata, upravo odlučujemo o kvadraturi stanova i žurimo, pošto građevinski materijal "divlja" sa cenama. Jajinci su postali drugo Dedinje. Sav novac koji sam imala uložila sam u to, pa šta mi bog da. Uključiće se i moji sinovi, zato se ovo naše sada i izdaje. Kamen temeljac ide ubrzo, samo papirologiju da završim, malo je ostalo. Sve mora da bude do perfekcije. Biće to prva pametna zgrada u ovom delu predgrađa - kaže pevačica i dodaje da je zadovoljna svime što je u postigla do sada.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

- Mnogo sam ponosna, jer sam pre 23 godine kupila kućicu od 65 kvadrata i 10,5 ari placa i ceo svet zna da Zorka ne da radi, nego ore u životu. Zaokružila sam priču, imamo svi svoje, zadovoljni smo. Mogu da dignem sve četiri uvis - rekla je pevačica ponosno za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike