Ako želite da unapredite proizvodnju RAS ima trenere za vas

19.04.2023

10:25

0

Autor: 24sedam

Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala je konkurs za učešće u programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije

Ako želite da unapredite proizvodnju RAS ima trenere za vas
Radnici u fabrici - Copyright Ministarstvo zaštite životne sredine

Sve male i srednje firme koje su zainteresovane da svoju proizvodnju unaprede uz pomoć mentora mogu da se jave do 26. maja, a budžet iznosi sedam miliona evra, objavila je Razvojna agencija.

Cilj projekta je unapređenje poslovnog ambijenta i podrška nesmetanom razvoju mikro, malih i srednjih privrednih društava i preduzetnika iz prerađivačke industrije i to industrije mašina i opreme, prehrambene, drvne i industrije nameštaja te industrija gume i plastike.

U ovom programu mogu da učestvuju mikro, mala i srednja privredna društva i preduzetnici koji su u Srbiji registrovani pre 10. aprila  2020. godine, rade u jednoj od navedena četiri sektora prerađivačke industrije, u većinskom su privatnom vlasništvu i izmirili su obaveze po osnovu poreza i doprinosa.

Ovaj program je sastavni deo programa RAS i Japanske agencije za međunarodnu saradnju JICA „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike