Čadež: Interkonekt će u Beograd dovesti najveće svetske firme

15.09.2022

12:51

0

Biznis samit dovešće u glavni grad Srbije top menadžment multinacionalnih kompanija čiji ukupni godišnji obrt premašuje 50 milijardi evra, istakao je predsednik PKS

Čadež: Interkonekt će u Beograd dovesti najveće svetske firme
Marko Čadež - Copyright Promo/24sedam/PKS/Miša Obradović

Za razliku od uobičajenih konferencija na kojima se diskutuje o aktuelnim temama, biznis konferencija Interkonekt (InterConnect Executive Summit) donosi nešto novo, jer će naše kompanije spojiti sa direktorima najvećih multinacionalnih kompanija iz Evrope i sveta koje traže nove dobavljače i usluge, da sklope novi posao, rekao je predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež.

Biznis samit, se u organizaciji Privredne komore Srbije i Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana održava u Beogradu 28. i 29. septembra, a prema rečima predsednika PKS dovešće u glavni grad Srbije top menadžment multinacionalnih kompanija čiji ukupni godišnji obrt premašuje 50 milijardi evra.

- Konferencija će biti prilika da se naši privrednici sretnu sa menadžerima tih kompanija koji odlučuju sa kim će raditi i da dođu do novog posla. Od velikih kompanija, između ostalih, očekujemo predstavnike Celonisa, Loreala, Teradate, Zentis grupe, Ineos automotive - ističe Čadež.

Spisak delatnosti kojim se bave kompanije čiji će predstavnici učestvovati na biznis samitu je dug, a najviše ih je iz oblasti automobilske, metaloprerađivačke industrije, ali i prehrambene i industrije nameštaja, kao i obrade stakla.

Naši i privrednici iz regiona će na biznis samitu imati i priliku da iz prve ruke od ljudi koji su u globalnom biznisu čuju šta se dešava u svetu, kakva su predviđanja i očekivanja za naredni period.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike