Ispovest mame preduzetnice: Događaj sa šaltera koji je oduševio Srbiju (FOTO)

24.03.2022

21:03

0

Autor: 24sedam

"Setila sam se da ja izdržavam tu poresku službenicu plaćajući porez i da sam joj baš ja finansirala porodiljsko odsustvo"

Ispovest mame preduzetnice:  Događaj sa šaltera koji je oduševio Srbiju (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na društvenim mreža pre nekoliko dana pojavila se objava, Milice Malešević koja je konsultant i trener savremenim biznisima i mama preduzetnica, koja je oduševila Srbiju.

Naime, mama preduzetnica je sa svojim pratiocima podelila interesantan događaj iz poreske uprave u Zemunu.

Objavu prenosimo u celosti:

- Juče sam sa bebom od mesec i po dana završavala poslovne obaveze (jer #ipreduzetnicesumame) i dobila kritiku od poreske inspektorke: "ona njeno dete nije tako vucarala".

(Verovatno je beba trebalo da ostane kući i skuva ručak dok su mama i tata na poslu, kako se samo nisam toga setila!)

Srećom, setila sam se da ja izdržavam tu poresku službenicu plaćajući porez i da sam joj baš ja finansirala porodiljsko odsustvo (koje ja nemam), pa sam se tako i postavila.

Kada bi preduzetnica imala stav državne službenice, ne bi bila preduzetnica i imala klijente, već bi verovatno bila državna službenica ili bi visila na birou i kukala kako nema posla.

Sreća pa nisam državna službenica, već mama-preduzetnica, pa imam priliku da uživam u "vucaranju", dok usput zarađujem za porez kojim mogu da izdržavam poreske službenike!

printscreen
 

 

P.S. Dan je bio prelep. Nakon poreske Zemun, hranila sam Oliveru i sunčala sebe na klupi u Rakovici dok sam čekala knjigovođu, a presvlačila sam je u kolima u Košutnjaku. U vožnji sam joj pevala, a ona se kikotala od radosti. Vidim da sam rodila sjajno drustvo za skitnju i da ću se jako brzo vratiti treninzima, navodi se u objavi ove mame.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike