Srpska mikro i mala preduzeća moći će da naplate svoje fakture za manje od 24 sata

04.11.2021

14:06

0

Instant faktoring, vodeća fintek kompanija za onlajn finansiranje faktura u jugoistočnoj Evropi, pokreće svoje poslovanje u Srbiji

Srpska mikro i mala preduzeća moći će da naplate svoje fakture za manje od 24 sata
Ilustracija - Copyright Pixabay

Vlasnici mikro i malih preduzeća imaće mogućnost da naplate brzo svoje fakture zahvaljujući novoj usluzi na tržištu Srbije, koju je kroz digitalnu platformu razvila kompanija "Instant faktoring". Ukoliko imate fakture vrednosti do 100.000 evra, koje još uvek nisu dospele na plaćanje, novac će biti na vašem računu za samo 24 sata.

Prema rečima direktorke "Instant faktoringa", Marije Grujović, vlasnici malih i mikro preduzeća ne moraju više mesecima da čekaju na naplatu svojih faktura, jer za samo 24 sata mogu imati kompletan iznos novca na svom računu. A sve se odvija digitalno, preko računara ili telefona.

- Finansiranje faktura se odvija putem Instant faktoring onlajn platforme koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolju digitalnu fintek platformu u JI Evropi. Platforma je razvijena uz korišćenje inovativne tehnologije i jedinstvenog i patentiranog internog rejting sistema, koji koristi veštačku inteligenciju i prediktivnu analitiku u donošenju brzih odluka o finansiranju. Podaci i informacije se prikupljaju iz različitih izvora i efikasno obrađuju dok se interni algoritam neprekidno poboljšava donoseći značajnu konkurentsku prednost preduzeću. Dakle, mi otkupimo vaše nedospelo potraživanje, a vi dobijate svoj novac u vrednosti od 100 odsto fakture umanjen za minimalnu nadoknadu za maksimum 24 časa - napominje Marija Grujović.

Ovaj vid usluge će sigurno pomoći velikom broju vlasnika malih i mikro preduzeća, jer nudi fleksibilna i inovativna rešenja za finansiranje bez odlaska u banku i suvišne papirologije. Dovoljno je, kako naglašavaju, da vlasnik preduzeća preko online platforme www.instantfactoring.rs podnese zahtev i fakturu koju želi da naplati. Klijent će u roku od dva sata dobiti kreditnu odluku, a za 24 sata i novac na računu. Ne postoje ograničenja po pitanju broja faktura koje su predmet finansiranja. Jedini uslov je da nije istekla valuta plaćanja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike