Šokantne cene prehrambenih proizvoda u Crnoj Gori izazvale lavinu komentara: Slika iz prodavnice izazvala svađu

29.06.2024

23:56

0

Cene su izazvale brojne reakcije i debate o rastućim troškovima života i pristupačnosti osnovnih namirnica

Šokantne cene prehrambenih proizvoda u Crnoj Gori izazvale lavinu komentara: Slika iz prodavnice izazvala svađu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je objava iz Crne Gore sa cenama  tri prehrambena proizvoda – pirinča, maslinovog ulja i čokolade – koja nije ostala nezapažena među korisnicima. 

Kilogram belog pirinča košta 6,15 evra, što je 731 dinar. Na sledećoj fotografiji se vidi da je cena čokolade od 300g 8,25 evra ili 980 dinara. Maslinovo ulje od litra (klasično) košta 38,75 evra, što je u dinarskoj protivvrednosti više od 4.600 dinara, dok pola litre takozvanog ekstra devičanskog ulja košta oko 27 evra.

Mnogi korisnici popularne platforme su šokirani objavom i davali su razne, mahom duhovite komentare. Ovo su neki od njih: „Nema veze, posadiću pirinač u svojoj bašti“ i „Što smo jeli, jeli smo.“

 

 

Ove cene su izazvale brojne reakcije i debate o rastućim troškovima života i pristupačnosti osnovnih namirnica. Dok neki korisnici nalaze humor u situaciji, drugi izražavaju zabrinutost zbog stalnog rasta cena. Ova tema je, bez sumnje, jedna od onih koja će još dugo biti predmet diskusija na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike