Izvučeni dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"! Četvorosobni dupleks dobila Vera, trosoban stan otišao kod Bratislava

08.06.2024

18:04

0

U igri je bilo više od 104 miliona dodeljenih kodova

Izvučeni dobitnici stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"! Četvorosobni dupleks dobila Vera, trosoban stan otišao kod Bratislava
Copyright Printscreen/RTS

U petom i poslednje izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" potencijalni dobitnici stanova su naselju Zemunske kapije su Bratislav Milosavljević iz Zemuna i Vera Kostadinović iz beogradskog naselja Voždovac.

Prvi stan od 76 kvadrata je dobio Bratislav Milosavljević iz Zemuna. Izvučen je alfanumerički kôd AM904705Mesto prometa računa je Zemun, a visina dobitnog računa je 636,49 dinara.

printscreen/youtube/rts
 

Četvorosobni dupleks od 102 kvadrata u Zemunskim kapijama je dobila Vera Kostadinović sa Voždovca. 

Mesto prometa računa je Voždovac, a visina dobitnog računa je 9566,52 dinara. Račun je plaćen gotovinski.

 

printscreen/youtube/rts
 

 

Dobitnike stanova u Zemunskim kapijama sa voditeljem Slobodanom Šarencem izvlači veslačica Jovana Arsić.

U igri je bilo više od 104 miliona dodeljenih kodova. 

Registrovano je 524.494 naloga.

Računi važe i u narednom krugu nagradne igre koje počinje na jesen. 

U četvrtom krugu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi“ izvučeni su dobitnici dva trosobna stana u Beogradu – Biljana Bakić i Aleksandar Ljubić, a u trećem izvlačenju trosobne stanove dobili su Maja Cerović i Marko Gattalo.

U drugom izvlačenju jednoiposoban i dvosoban stan u Zemunskim kapijama dobili su Dragan Radenović i Mirjana Milovanović, dok su se u prvom krugu obradovali Vujadin Maksimović i Slobodan Novaković.

Ministar finansija Siniša Mali je najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga – primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike