Poznato kada će biti novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a evo ko će moći da učestvuje

06.06.2024

14:28

0

Prema rečima ministra finansija Siniše Malog, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže

Poznato kada će biti novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a evo ko će moći da učestvuje
Copyright Tanjug/Marko Đoković

Ministar finansija Siniša Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

On je naglasio da će u tom novom kolu učestvovati svi računi već od današnjeg dana pa do jeseni.

- Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra. Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra "Uzmi računi pobedi" u pitanju -  rekao je Mali.

Printscreen/RTS
 

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

Ovaj ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" traje od 25. aprila, a poslednje izvlačenje biće 8. juna 2024.

Ukupan nagradni fond ovog ciklusa je 10 stanova u Beogradu, a u svakom od pet krugova izvlače se po dva stana. Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, a mogu učestvovati svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike