Luj Viton nudi posao od kuće za 8.000 dolara! Kako da zarađujete od poznatog brenda

01.06.2024

21:00

0

Autor: M. Vu.

Pridružite se Luj Viton timu i iskusite jedinstveni spoj prestiža i praktičnosti - piše u oglasu za ovaj posao

Luj Viton nudi posao od kuće za 8.000 dolara! Kako da zarađujete od poznatog brenda
Copyright Profimedia

Luj Viton nudi jedinstvenu priliku za one koji žele da rade od kuće i zarađuju značajan prihod. Ova uloga dolazi sa mesečnom platom od 8.000 dolara, što vam omogućava da uživate u luksuzu prestižnog brenda dok radite u udobnosti svog doma.

- Zamislite da kombinujete eleganciju Luj Vitona sa fleksibilnošću rada na daljinu. Ovo nije samo posao; to je nadogradnja životnog stila. Bilo da ste strastveni za modu, luksuznu robu ili jednostavno tražite visoko plaćenu poziciju na daljinu, ova prilika bi mogla biti savršena za vas. Pridružite se Luj Viton timu i iskusite jedinstveni spoj prestiža i praktičnosti. - piše u oglasu za ovaj posao.

 

 

Luj Viton je luksuzni francuski brend poznat po svojoj visokokvalitetnoj kožnoj galanteriji, odeći, obući, aksesoarima, nakitu, satovima i parfemima. Osnovan je 1854. godine u Parizu od strane Luj Viton, a danas je deo korporacije LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton), koja je jedna od najvećih kompanija u industriji luksuza.

Luj Viton ima butike u prestižnim lokacijama širom sveta, uključujući Pariz, Njujork, Tokio i Hong Kong, čime potvrđuje svoj status globalnog lidera u industriji luksuza.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike