Danas je treće izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dva dvosobna stana u Zemunu čekaju nove vlasnike

28.10.2023

10:45

0

Od početka nove nagradne igre u januaru 2023. godine do danas, građani su otvorili čak 1.008.416 korisničkih naloga u okviru aplikacije Uzmi račun i pobedi

Danas je treće izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi": Dva dvosobna stana u Zemunu čekaju nove vlasnike
Ilustracija - Copyright Profimedia

U okviru ovogodišnjeg izdanja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", preostala su još tri izvlačenja u kojima srećne dobitnike očekuje još šest stanova u Beogradu. Treće izvlačenja se emituju danas u 18 časova, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

U ovom izvlačenju dva srećna dobitnika postaće vlasnici dvosobnog stana u Zemunu.

Od početka nove nagradne igre u januaru 2023. godine do danas, građani su otvorili čak 1.008.416 korisničkih naloga u okviru aplikacije Uzmi račun i pobedi, što je, kako navodi Vlada Srbije, neverovatno dobar odziv i govori o izuzetno visokom nivou odgovornosti građana u borbi protiv sive ekonomije.

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi", koju su razvili Poreska uprava i Ministarstvo finansija, je potpuno besplatna za korišćenje i može se preuzeti preko mobilnog telefona. Vlada poziva sve građane koji to još uvek nisu učinili, da instaliraju aplikaciju i skeniraju račune - jer tako ne samo da imaju šansu da osvoje stan, već daju važan doprinos zdravoj ekonomiji i društvu.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. 

Kako se navodi, svi dobijaju kada siva ekonomija gubi!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike