Apoteke, osiguranja, trgovine… Nove firme koje će primati penzionerske kartice

28.09.2023

11:01

0

Autor: R.B.

U Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisani su sporazumi sa još 17 firmi koje su se priključile akciji „Penzionerska kartica“

Apoteke, osiguranja, trgovine… Nove firme koje će primati penzionerske kartice
Ilustracija - Copyright Miistarstvo finansija

Penzioneri će u Srbiji od 1. oktobra imati veliki izbor mesta na kojima će kupovati proizvode i usluge uz popust i druge pogodnosti, a taj broj je danas uvećan za 17 novih imena firmi u sistemu "Penzionerska kartica".

Direktor Fonda PIO, Relja Ognjenović je, nakon potpisivanja sporazuma sa predstavnicima firmi, izjavio da je spisak firmi koje su se uključile u akciju sada oko 700 a da su sporazumi potpisani sa 650.

Prema njegovim rečima za kartice se prijavilo vise od 900.000 penzionera a korišćenje kartica počinje 1. oktobra, što će biti obeleženo na Penzionerskoj olimpijadi u Vrnjačkoj Banji.

Sporazume su danas potpisali ugovor sa Fondom PIO: Dunav osiguranje, Delez, a.d.o. DDOR osiguranje Novi Sad, Preduzeće ĐAK doo Beograd, Dom zdravlja Medigrup Jedro, Beograd, Privredno društvo za poslovne usluge Mercator-S doo Beograd, Institut Mihailo Pupin, - Preduzeće za proizvodnju piezoelektričnih i magnetnih komponenti doo, Beograd, Apotekarska ustanova BENU, Beograd, Feniks farma, Banka inteza.

Na spisku onik koji će davati popuiste su od danas i Javno preduzeće Službeni glasnik, Beograd, Viner štediše, Par pak (Max Medica), Apotekarka ustanova Dr Max, Privredno društvo za ugostiteljstvo i turizam doo Pobeda Predejane, BEO LAB Laboratorije, DOO za proizvodnju i promet naočara i slušnih aparata SANI OPTIK Beograd.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike