"Beograd na vodi" objavio koliko košta kvadrat! Za ovaj novac dobijate stan sa recepcijom i obezbeđenjem

25.04.2023

19:44

0

Iako u javnosti vlada mišljenje da se u ponudi Beograda na vodi nalaze samo luksuzne nekretnine, značajan broj stanova je zapravo dostupan svim kupcima

"Beograd na vodi" objavio koliko košta kvadrat! Za ovaj novac dobijate stan sa recepcijom i obezbeđenjem
Beograd na vodi - Copyright Promo

U kompleksu Beogradu na vodi dostupni su stanovi u zgradama, koje će biti useljive već sledeće godine, po ceni od 3.200 evra plus PDV, saopštilo je danas preduzeće "Beograd na vodi".


- Po najnižoj ceni već od 3.200 evra plus PDV po kvadratu, moguće je kupiti stan u zgradi sa recepcijom, obezbeđenjem, privatnim uređenim dvorištem, u neposrednoj blizini parka, Sava Promenade, Galerije, brojnih prodavnica, kafića i restorana - navedeno je u saopštenju. 

Iako u javnosti vlada mišljenje da se u ponudi Beograda na vodi nalaze samo luksuzne nekretnine, značajan broj stanova je zapravo dostupan kupcima po veoma konkurentnim cenam, navode iz "Beograd na vodi".
Promo
 


U najnovijem izveštaju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) za prvi kvartal ove godine ističe se da su najskuplji stan i najskuplji kvadrat od početka godine prodati u Beogradu na vodi, ali i da je najpovoljniji kvadrat na toj ekskluzivnoj lokaciji prodat za 3.264 evra.

To je, kako tvrde iz "Beograda na vodi", cena niža od novogradnje u drugim centralnim delovima Beograda. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike