Četiri razloga zbog kojih je stan u ovoj zgradi pravi izbor za vašu porodicu

07.03.2023

11:35

0

U petak, 10. marta, počinje prodaja stanova u BW Iris, 35. stambenoj zgradi Beograda na vodi, skrojenoj baš po meri porodice i potrebi roditelja

Četiri razloga zbog kojih je stan u ovoj zgradi pravi izbor za vašu porodicu
Copyright Promo: Belgrade Waterfront

Zasnivanje porodice predstavlja jednu od najvažnijih odluka, a ono što obično sledi nakon zavetovanja na večnu ljubav jeste „svijanje porodičnog gnezda“, odnosno odabir budućeg životnog prostora za vas i vašu decu. Odluka o tome gde ćete živeti umnogome će odrediti vašu svakodnevicu i stoga mora biti dobro promišljena.

Užurbani tempo života u metropoli i velike saobraćajne gužve neretko umeju da „pojedu“ dobar deo slobodnog vremena koje biste najradije želeli da provedete sa svojom decom i tako budete više uključeni u njihovo odrastanje. Međutim, više nema potrebe da brinete o tome, jer u petak, 10. marta, počinje prodaja stanova u BW Iris, 35. stambenoj zgradi Beograda na vodi, skrojenoj baš po meri porodice i potrebi roditelja da znatno više vremena posvete svojim najdražima.

1. Vrtić i škola nadomak kućnog praga

Promo: Belgrade Waterfront
Vrtić koji razvija maštu

Smeštena na izuzetnoj lokaciji u zaleđu Savskog trga, BW Iris predstavlja idealno mesto za srećno odrastanje vaše dece. U njenom neposrednom okruženju, praktično u samom komšiluku, nalaziće se najmoderniji državni vrtić sa brojnim sadržajima koje će vaši najmlađi obožavati. Osim opremljenih soba za ugodan dnevni boravak i najsavremenije multifunkcionalne sale za druženja i predstave, vrtić će sadržati i prostrano dvorište, odnosno dečije igralište oivičeno drvećem i zelenilom.

Nije teško zamisliti koliko bi život u Beogradu bio jednostavniji kada biste svog mališana mogli svako jutro da uhvatite za ručicu i da ga već nakon svega minut laganog hoda predate vaspitačici na čuvanje. Odatle vas do buduće metro stanice, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, deli samo još jedan minut i već ste na pola puta do kancelarije.

 

Promo: Belgrade Waterfront
Dvojezična državna osnovna škola sa bazenom

 

A kada vaše dete stasa za školske klupe, budite bez brige – na samo nekoliko koraka od vrtića nalaziće se najsavremenija državna osnovna škola u Srbiji. Pored dvojezične nastave koja otvara mnoga vrata u daljem školovanju, ovo je jedna od retkih škola u gradu koja ima sopstveni bazen, pa će vaš mališan na časovima fizičkog ovladati plivačkim tehnikama koje su u školskom uzrastu najbolja aktivnost za pravilan razvoj. Ogromna prednost je i to što će osnovci vrlo brzo moći da samostalno idu u školu, bez potrebe da organizujete odvoženje i dovoženje koje oduzima toliko vremena. A kad se vaši đaci vrate kući, čak i ako vi niste tu da ih dočekate, budite bezbrižni jer će ih ključ od stana čekati kod osoblja na recepciji.

2. Par koraka do vašeg i dečijeg užitka

Promo: Belgrade Waterfront
Pošti u Savskoj vraća se raskošna fasada

Kad posle posla poželite da se opustite uz dobru predstavu ili da svom klincu priredite nezaboravne trenutke radosti, na samo dva minuta hoda od BW Iris nalazi se Savski trg koji se, ne slučajno, proglašava budućim obrazovno-kulturnim centrom grada.

Nakon temeljne rekonstrukcije, zgradi Stare pošte biće vraćena originalna predratna fasada, a ovde će biti smešteno i pozorište „Boško Buha“ sa najsavremenijom scenskom tehnikom. Nakon predstave možete da popijete piće u kafiću ili večerate u restoranu na poslednjem spratu zgrade i uživate u prelepom pogledu na osvetljeni Savski trg i impresivnu zgradu nekadašnje Glavne železničke stanice.

Ipak, mališani će se najviše radovati odlasku u interaktivni dečiji muzej, koji će takođe biti smešten u zgradi Stare pošte. Zahvaljujući specijalnim postavkama i programima dizajniranim prema njihovim potrebama, moći će ne samo da razigraju maštu, već i da bolje upoznaju svet oko sebe. Stoga, nema potrebe da prevalite tolike kilometre da biste posetili bečki Zoom kad vas ista zabava čeka praktično iza ćoška.

3. Više nema izgovora za preskakanje treninga

Promo: Belgrade Waterfront
Savski park - rekreacija i druženje u obilju zelenila

 

Ako, pak, pre birate da sa porodicom provodite vreme baveći se sportskim aktivnostima, u dvorištu BW Iris nalazi se BW Apollo, najsavremeniji sportski centar u Srbiji sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu. Mogućnosti za rekreaciju se tu ne završavaju, jer se u neposrednoj blizini zgrade nalazi i prostrani Savski park sa obiljem zelenila, koji nudi brojne sportske sadržaje na otvorenom za celu porodicu. Na vama je da odaberete hoćete li igrati košarku, fudbal, stoni tenis ili ćete staviti slušalice u uši i krenuti na džoging po 700 metara dugačkoj stazi oko parka.

4. Komfor za sve stanare. Ali baš sve

Promo: Belgrade Waterfront
Pet station u prizemlju zgrade

Prilikom projektovanja BW Iris vodilo se računa o potrebama baš svih stanara, pa i onih četvoronožnih. Tako se u prizemlju zgrade, pored recepcije, obezbeđenja i odvojenog prostora za prijem pošte, nalazi i pet station. Čak i ako ste psa šetali po kiši ili se razigrao po baricama, u stan će ući potpuno čist, jer ćete uobičajenu higijenu šapica obaviti u specijalno osmišljenom prostoru na ulazu u zgradu, koji je namenjen ovim posebnim članovima porodice.

Svaka šetnja sa bebom pravo je uživanje, ali ono što je komplikuje jeste baratanje kolicima – kako ih ubaciti u lift, kako sići niz stepenice sa njima, pa sve to u suprotnom pravcu prilikom povratka, plus čišćenje točkova. U BW Iris više nema tih komplikacija – kolica vas čekaju u prizemlju, na „baby parkingu“, a tu ih i ostavljate do sledećeg zajedničkog izlaska, i tako par godina, dok mali koraci ne postanu sasvim sigurni.

Krenuli ste u prodavnicu, kafić ili restoran? Automobil ostavite u podzemnoj garaži, jer se svi ovi sadržaji nalaze u zgradi i njenom okruženju, a umesto na probijanje kroz saobraćajnu gužvu, dragoceno slobodno vreme posvetite stvaranju najlepših uspomena sa onima koje najviše volite. U garaži zgrade nalazi se i prostor za odlaganje bicikala, koje, opet, možete voziti duž čitavog Beograda na vodi, jer se praktično svuda oko vas nalaze uređene biciklističke staze.

Osim konkurentne cene kvadrata, koja se kreće već od 3.200 evra+PDV, dodatna pogodnost kupovine stana u BW Iris je mogućnost otplate tokom izgradnje u sedam rata sa 0% kamate, što je izuzetna prilika u trenutku kada kod komercijalnih banaka rastu kamate na stambene kredite. O ponudi stanova i uslovima kupovine stana moći ćete da se detaljnije informišete na Prodajnom danu u petak, 10. marta, od 10 do 19 časova u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, pošto zakažete termin registracijom na sajtu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike