Marina Papadakis nova generalna sekretarka Udruženja banaka Srbije

15.03.2023

15:59

0

Autor: J.N.

Marina Papadakis je bila višegodišnji rukovodilac u NBS, a radila je i na drugim velikim projektima

Marina Papadakis nova generalna sekretarka Udruženja banaka Srbije
Copyright Printscreen/avrioadvocati

Upravni odbor Udruženja banaka Srbije izabrao je 13. marta i to jednoglasnom odlukom novu generalnu sekretarku Udruženja - Marinu Papadakis.

Marina Papadakis je bila višegodišnji rukovodilac u Narodnoj banci Srbije, gde je radila u Direkciji za zakonodavno pravne poslove. Radila je na mnogim velikim projektima koji uključuju međunarodne finansijske institucije i institucije Evropske Unije.

Pre nego što se pridružila Narodnoj banci Srbije, Marina je provela 10 godina u jednoj od 5 najboljih srpskih advokatskih kancelarija, gde je bila partner zadužen za korporativne i finasijske usluge.

Od 2018. godine obavlja funkciju generalnog sekretara međunarodne mreže visoko rangiranih korporativnih advokatskih kancelarija "Avrio Advocati".

Marina je osnivač Papadakis & Cabarkapa Law u Beogradu. Njena praksa se fokusira na korporativne i komercijalne pravne usluge, uključujući pravo konkurencije, bankarstvo i finansije, regulatorno i administrativno, kao i evropsko pravo.

Udrženje banaka nastoji da i dalje gradi čvrste odnose među finansijskim institucijama, edukuje kadrove, građanstvo i modernizuje ekonimiju u Srbiji.

Cilj Udruženja je izgradnja pozicije i jačanje reputacije bankarskog sektora u zemlji i inostranstvu sa tradicijom dužom od 100 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike