Odbrojava se sitno do Sabora trubača, a ugostitelji i trgovci već trljaju ruke! Mnogi za tih nekoliko dana zarade za čitavu godinu (FOTO)

27.07.2022

10:51

0

Svi oni koji žele parče asfalta za sebe moraju ispoštovati administrative odredbe

Odbrojava se sitno do Sabora trubača, a ugostitelji i trgovci već trljaju ruke! Mnogi za tih nekoliko dana zarade za čitavu godinu (FOTO)
guca_11082018_0009 - Copyright M. M./ATAImages/Miloš Rafailović/Stefan Tomašević

Sitno se odbrojava do početka 61. Sabora trubača u Guči, a upravo ova manifestacija je zlatna koka za brojne ugostitelje, meštane i trgovce.

Dok traje Sabor u Dragačevu se broj stanovnika utrostruči, a neki zarade toliko da ne moraju raditi ništa do sledeće godine.

Svi oni koji žele parče asfalta za sebe moraju ispoštovati administrative odredbe, stoga je Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja Opštinske uprave opštine Lučani objavila oglas za javno nadmetanje radi izdavanja javnih površina u zakup za vreme 61. Dragačevskog sabora trubača u Guči.

-Pozivaju se svi zainteresovani privredni subjekti da podnesu pisane prijave radi učešća u postupku javnog nadmetanja za izdavanja javnih površina u zakup za vreme 61. Dragačevskog sabora trubača u Guči od 05. 08. do 07. 08. 2022. godine. Predmet javnog nadmetanja su prodajna mesta u ulici Republike, Braće Ječmenić, Čede Vasovića, Prote Gučanina u Guči. Pravo na podnošenje prijava imaju svi privredni subjekti koji su registrovani za obavljanje privredne delatnosti kod Agencije za privredne registre, odnosno da su u aktivnom statusu i koji Budžetu opštine Lučani ne duguju lokalne javne prihode - potvrđeno je za RINU u lokalnoj Komisiji.

 

Obrazac prijave i Oglas se mogu se preuzeti u prostorijama Opštinske uprave opštine Lučani u Guči - zgrada starog Načelstva kao i na zvaničnom sajtu opštine Lučani.

Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je najviše ponuđena cena zakupa. Rok za podnošenje prijava je 29. 07. 2022. godine do 11 časova.

Ponude se dostavljaju u zatvorenim kovertama, sa naznakom „ne otvarati - prijava za javno nadmetanje”, neposredno na pisarnici Opštinske uprave opštine Lučani u Guči, zgrada starog Načelstva, svakog radnog dana u periodu od 07,00 do 15,00 časova ili poštom na adresu: Opštinska uprava opštine Lučani, Republike bb, 32230 Guča, pri čemu će se podnosiocu prijave izdati potvrda o podnetoj prijavi u kojoj se navodi vreme podnošenja iste i na osnovu koje se podnosilac prijave legitimiše kao učesnik u postupku javnog nadmetanja.

-Na poleđini koverte obavezno naznačiti naziv podnosioca prijave i adresu. Blagovremenim će se smatrati sve prijave koje stignu na adresu Opštinske uprave opštine Lučani u Guči - zgrada starog Načelstva, najkasnije poslednjeg dana navedenog roka, do 11 časova - poručuju iz Komisije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike