Haj-tek i lou-tek na Novosadskom sajmu (FOTO)

21.05.2022

11:19

0

U Novom Sadu svečano otvoren 89. Međunarodni poljoprivredni sajam

Haj-tek i lou-tek na Novosadskom sajmu (FOTO)
Copyright Pixabay

Sve ono što je najnovije i najbolje u svetskoj i domaćoj ponudi, a tiče se poljoprivrede, može se od danas videti na 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Više od 2.000 izlagača pokazaće od 21. do 27. maja domaćoj, ali i publici iz regiona na čemu se sve zasniva savremena poljoprivreda i kako da poboljšaju i da unaprede svoju proizvodnju.

Sajam, čiji je novi generalni sponzor "Globos osiguranje", zlatni sponzor "Al Dahra", banka partner "Poštanska štedionica", a zemlja partner po drugi put Mađarska, svečano je danas otvoren u Novom Sadu.

Na njemu se može videti sve od visoke tehnologije, dronova i satelitskog snimanja zemljišta, preko modernih poljoprivrednih mašina, do onih osnovnih alatki za obradu bašte.

Pored toga, posetioci će videti izložbe organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom zaštićenog geografskog porekla, kao i zanatskog piva.

Ove godine otvaranje sajma je bilo na najvišem nivou, jer su ga svečano otvorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban u prisustvu članova vlada dve zemlje.

Tanjug printscreen
 

 

Ulaznica za ovu manifestaciju su 600 dinara, a njome se učestvuje i u nagradnoj igri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike