Radovi zavrću slavine: Delovi Novog Beograda, Barajeva i Vračara bez vode!

22.03.2024

17:42

0

Autor: 24sedam

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna

Radovi zavrću slavine: Delovi Novog Beograda, Barajeva i Vračara bez vode!
Saniranje kvara na vodovodnim instalacijama - Copyright Profimedia

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" najavilo je planirane radove na vodovodnoj mreži, ispiranje mreže i stavljanja u funkciju novog cevovoda na teritoriji delova opština Novi Beograd, Barajevo i Vračar.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, u ponedeljak od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Jurija Gagarina (brojevi 19a, 19b i 19v). 

Redovno ispiranje vodovodne mreže planirano je na teritoriji opštine Barajevo od ponedeljka do subote. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

  • 25/26. mart – na Lipovičkom putu, sa bočnom mrežom pripadajućih ulica;
  • 26/27. mart – u naselju Barajevo;
  • 27/28. mart – u naseljima Baćevac i Meljak;
  • 28/29. mart – u naseljima Šiljakovac, Guncati i Vranić;
  • 29/30. mart – u naseljima Lisović i Beljina. 

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe "Beogradskog vodovoda" će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta. 

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, u utorak od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Prote Mateje, od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra, i Krunskoj, od Braće Nedića do Beogradske ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00-11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike