Beograđanina manijak spopao u troli: Prvo ga dotakao za polni organ, pa nastavio sa manijačenjem! Momku pao mrak na oči, evo šta je uradio

22.03.2024

14:09

0

Cela situacija ga je jako zbunila

Beograđanina manijak spopao u troli: Prvo ga dotakao za polni organ, pa nastavio sa manijačenjem! Momku pao mrak na oči, evo šta je uradio
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Iako se ređe može čuti o seksualnom uznemiravanju muškaraca, situacija koja se nedavno desila jednom Beograđaninu u troli 29 pokazuje da se ovakvi nemili događaji nažalost, takođe često dešavaju i muškom polu.

U svojoj anonimnoj objavi na društvenoj mreži Redit, momak iz Beograda objasnio je da ga je navodno, nepoznati muškarac seksualno uznemiravao u gradskom prvozu - kada ga je "ne tako suptilno" dodirnuo za polni organ. Najpre je kaže, smatrao da je do kontakta došlo slučajno, međutim nakon drugog pa i trećeg puta bilo mu je jasno o čemu se radi.

"Primetio sam da je lik pored mene malo čudan, a onda tu negde kod Slavije me je prvi put dotakao (ne bas suptilno) spoljnom stranom ruke za polni organ. Naravno, kao i uvek u ovakvim situacijama prvo pomisliš da se slučajno desilo. Pogledao sam ga direktno u oči, on je kulirao, i pomerio sam se kako se ne bi ponovilo.

Ubrzo zatim, osećam nečiju ruku na butini, klasična ona priča kao slučajno, u ruci drži mobilni i spoljnom stranom ruke pokušava da me miluje po butini. Shvatam šta se dešava, tu već krećem da besnim, ali rešim da probam da pređem preko toga još jednom, da se pomerim, jer nemam vremena za gubljenje i plašim se da neću uspeti da se suzdržim da ga ne odvalim od batina (inače sam za glavu viši od njega i dosta krupniji, visok 190 cm i imam 100 kg, što celu stvar činiji još čudnijom)", napisao je on, prenosi Blic.

"Tu mi već pada mrak na oči"

Međutim, izgleda da cela situacija nije bila slučajnost. Tada je nepoznati muškarac i treći put uradio isto.

"Naravno, eto njega ponovo, dira me za polni organ spoljnim delom ruke, nimalo suptilno, e tu mi već pada mrak na oči i rekoh ma koga je*e, ne mogu više da se suzdržavam, dao sam mu i više nego dovoljno šansi da se izvuče. Zgrabim ga, krenem da se derem na njega usred prepunog autobusa, spremam se da krenem da ga bijem iako znam da ću verovatno izvući deblji kraj kad dođe policija, ali u deliću sekunde kako sam ga pogledao onako jadnog i bednog kako pokušava tu nešto da se izvuče, vrati mi se samokontrola i pored svega što je uradio sažalim se, glupo mi je bilo da prebijem nekog mnogo manjeg od sebe", objasnio je on situaciju te se pitao šta je osobi bio plan.

Postoje grupe koje okupljaju ovakve manijake?

Cela situacija ga je jako zbunila. Kako je napisao, ako je pomislio da je gej, zašto mu jednostavno nije prišao i pitao za broj telefona, a ako je znao da je strejt "kako je očekivao da se izvuče pored nekog ko je mnogo krupniji?".

Nažalost, na osnovu komentara čini se da se ovakve situacije skoro pa svakodnevno dešavaju u javnim prevozima.

Mnogi muškarci, kao i devojke ispisali su svoja negativna iskustva na ovu temu. Takođe, bilo je i onih koji tvrde da postoje stranice gde se okupljaju ljudi koji se se bave ovakvim stvarima, i da im je jedan od fetiša da dodiruju nepoznate osobe u autobusima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike