Napadnuti radnici "Zelenila" na Vračaru: Muškarac ih prvo vređao, pa počeo da ih bije!

22.03.2024

15:33

0

U toku su uviđaj i ukazivanje medicinske pomoći povređenima

Napadnuti radnici "Zelenila" na Vračaru: Muškarac ih prvo vređao, pa počeo da ih bije!
Akcija "Uredimo zajedno" - Copyright Pixabay

Prilikom obavljanja redovnih aktivnosti na orezivanju stabala čije su grane bile nagnute na krov objekta u Mutapovoj ulici kod brojeva 11 i 13, danas su fizički napadnuta četvorica radnika JKP "Zelenilo-Beograd", saopšteno je iz ovog preduzeća.

Učinilac je prvo verbalno napao radnike koji su uklanjali prethodno orezane grane sa ulice, vređajući ih po verskoj i nacionalnoj osnovi, da bi na njih nasrnuo i fizički.

Napadnuti radnici "Zelenila" su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koje su odmah izašle po pozivu. U toku su uviđaj i ukazivanje medicinske pomoći povređenima.

Milos Tesic/ATAImages.
 

Javno komunalno preduzeće "Zelenilo-Beograd" apeluje na sugrađane da poštuju zaposlene u javnim komunalnim preduzećima koji, u svim vremenskim prilikama i svakog dana u godini, vredno rade da bi Beograd bio lepši i uređeniji.

Iz "Zelenila" naglašavaju da će uvek stati u zaštitu svojih zaposlenih i maksimalno sarađivati s nadležnim organima u rasvetljavanju ovakvih i sličnih događaja.

Podsetimo, nepoznati muškarac napao je u sredu uveče na Bulevaru Peka Dapčevića vozača auto-cisterne JKP "Gradska čistoća" Beograd D. M., gađajući ga kamenicama, dok je obavljao svoj redovni posao puneći cisternu vodom na hidrantu.

Takođe, Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, primio je juče u Starom dvoru kontrolorku javnog prevoza Veru Halkić, koju je putnik u Krnjači izvređao, snimajući je sve vreme, a zatim je sramni snimak okačio na društvene mreže. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike