Adaptirana garaža u Borči košta 38.000 evra! Ima 20 kvadrata i električno grejanje - narod pobesneo: "Možda se dobija i neki auto uz nju"

05.01.2024

18:10

0

Ovakve transformacije garaža u stambeni prostor nisu neuobičajene, ali visoke cene prodaje takvih prostora privlače bes javnosti

Adaptirana garaža u Borči košta 38.000 evra! Ima 20 kvadrata i električno grejanje - narod pobesneo: "Možda se dobija i neki auto uz nju"
Adaptirana garaža u Borči razbesnela korisnike društvenih mreža - Copyright Preentscreen/Facebook

Oglas za prodaju adaptirane garaže u Borči koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju i izazvao rasprave zbog visoke cene i neobične transformacije prostora.

Oglas navodi prodaju adaptirane garaže od 20m2, proširene dodatnim zatvorenim prostorom od 4m2, sa električnim grejanjem. Cena od 38.000 evra za ovu "renoviranu i odmah useljivu" garažu privukla je pažnju mnogih korisnika društvenih mreža.

Fotografije priložene uz oglas prikazuju transformaciju prostora garaže u funkcionalnu garsonjeru, što je izazvalo čuđenje i diskusije o tome koliko je realno ili opravdano postavljena cena za ovakvu nekretninu.

Ovakve transformacije garaža u stambeni prostor nisu neuobičajene, ali visoke cene prodaje takvih prostora privlače bes javnosti i postavljaju pitanja o stanju tržišta nekretnina, kao i o praksi adaptacije nekretnina u urbanoj sredini.

Preentscreen/Facebook
 

 

 

Možda se dobija i neki auto uz garažu pa je zato tolika cena - navodi se u jednom od komentara.

Mnogi korisnici smatraju da je cena previsoka za izgled garaže, kao i za lokaciju.

- Ako u 38.000 evra spada i maserka i kuvarica, zajedno sa spremačicom, onda super. Može i WC šolja koja peva, poželjno - napisao je jedan korisnik.

Jedna korisnica navela je da su se ranije takve garaže prodavale za 8.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike