Svi besni zbog oglasa za garsonjeru na Karaburmi! "Stan je užasan, povraćala sam u njemu"

29.09.2023

18:54

0

Autor: M. Vu.

Mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo ovom cenom, smatrajući je previsokom za stan na toj lokaciji

Svi besni zbog oglasa za garsonjeru na Karaburmi! "Stan je užasan, povraćala sam u njemu"
Ilustracija - Copyright Profimedia

Oglas za garsonjeru na Karaburmi, koja se izdaje po ceni od 220 evra mesečno, izazvao je žestoku polemiku među korisnicima društvenih mreža. Stanodavac je u opisu naveo da je garsonjera kompletno nameštena i da je cena formirana za jednu osobu, uz minimum izdavanja od devet meseci.

- Garsonjera na Karaburmi iznad okretnice linija 16, 23, 25 u prizemlju zgrade sa ograđenim dvorištem na mirnom mestu. Kompletno nameštena, cena formirana za jednu osobu. Izdaje se na minimum devet meseci. Plaćanje mesečno, depozit u visini jedne kirije - naveo je stanodavac u opisu oglasa u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Međutim, mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo ovom cenom, smatrajući je previsokom za stan na toj lokaciji. Komentari su obilovali kritikama kako zbog visine kirije, tako i zbog stanja stana koji je opisan kao zastareo i neuređen.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

Jedan od korisnika je poredio ovu ponudu sa svojim sopstvenim stanom u Mirijevu, ističući da za stan od 72 kvadrata plaća 200 evra mesečno. Drugi su naglašavali da bi stan vredio traženu cenu samo uz ozbiljna renoviranja.

"Stan je užasan, povraćala sam u njemu"

Oglas je privukao pažnju javnosti i pokrenuo diskusiju o cenama izdavanja stanova u različitim delovima grada, kao i o očekivanjima stanodavaca u vezi sa iznajmljivanjem nekretnina.

- Išla sam prošle nedelje i gledala ovu garsonjeru. Htela sam da povraćam kako je zagušljivo i prljavo unutra. Od podruma napravljena garsonjera, kupatilo, ispod stepenica ne može da se stoji, treba da čučiš! Prljavo je, puno vlage - navodi se u komentaru žene koja je gledala ovaj stan.

Fotografije stana su priložene u oglasu, ali su korisnici i dalje izražavali nezadovoljstvo, ocenjujući da tražena cena ne odražava realnu vrednost stana na Karaburmi.

- Jel ste vi normalni? Za šta tražite 220 evra i depozit? Da vam slučajno neko ne uništi ovu trulu i zarđalu veš mašinu? I to u kakvom delu Karaburme. Ja živim u Mirijevu u stanu od 72 m2 i plaćam ga 200 evra. Mogli ste malo da ga sredite pa da stavite tu cenu, mada ni tada ne bi vredeo toliko - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike