Profesor davio đaka i gurnuo tri devojčice?! Skandal potresa srednju školu na Zvezdari

23.03.2023

10:42

0

Autor: J. S. J.

Profesor je čak potvrdio da je to uradio i rekao da bi ponovo postupio isto

Profesor davio đaka i gurnuo tri devojčice?! Skandal potresa srednju školu na Zvezdari
Ilustracija - Copyright Pixabay

Profesor fizičkog vaspitanja iz Srednje medicinske škole na Zvezdari davio je navodno u ponedeljak jednog učenika. Pred kraj polugodišta gurnuo je tri devojčice na času, piše "Kurir."

- On je u decembru tri učenice gurnuo na času zato što su se nasmejale kad je nešto objašnjavao. Tada je održan sastanak tima za prevenciju nasilja, dobio je pisanu opomenu direktorke škole, a upućen je i na pohađanje akreditovane obuke na temu umeća komunikacije s decom. Bio je pojačan i nadzor nad njegovim radom, dok je učenicama smanjena ocena iz vladanja zbog nepoštovanja profesora, odnosno smejanja na času - kaže izvor.

Profesor je čak potvrdio da je to uradio i rekao da bi ponovo postupio isto.

Profesor je u ponedeljak uhvatio jednog dečaka za vrat i rekao mu: "Ajde sad da mi popu*iš!". Tom detetu je izletela lopta do njegovog kabineta koji je u sklopu fiskulturne sale. Dečak je krenuo po loptu, on ga je oterao, a posle ga je uvukao u kabinet i uhvatio za vrat. Nije bilo svedoka jer se to odigralo u kabinetu, ali lekar je utvrdio da dete ima sitne podlive po vratu i ruci. O svemu je obaveštena i policija - tvrdi izvor.

Direktorka škole se još nije oglasila, a iz Ministarstva prosvete navode da prate postupanje škole, kao i da službenici Ministarstva i školske uprave pružaju podršku školi u cilju adekvatnog postupanja:

- Direktor škole je odmah po saznanju obavestio nadležnu školsku upravu, školskog policajca i sazvao Tim za prevenciju i reagovanje na nasilje koji će sagledati situaciju i preduzeti mere.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike