Da li ste i vi primetili ove bilborde po gradu? Beograđani zbunjeni, svi postavljaju isto pitanje - o čemu se ovde radi?

15.03.2023

10:54

0

Na bilbordima se vidi nešto nalik na oblak i žuto sunce, koji tako spojeni kao da najavljuju kakvo nas vreme očekuje

Da li ste i vi primetili ove bilborde po gradu? Beograđani zbunjeni, svi postavljaju isto pitanje - o čemu se ovde radi?
Neobični bilbordi osvanuli širom Beograda - Copyright 24sedam

Širom Beograda u poslednjih nekoliko dana osvanuli su neobični bilbordi, koji su mnoge Beograđane zaintrigirali, jer nikome nije jasno o čemu se radi.

Naime, na bilbordima se vidi nešto nalik na oblak i žuto sunce, koji tako spojeni kao da najavljuju kakvo nas vreme očekuje.

Međutim, ipak se čini da nije u pitanju najava vremenske prognoze, jer se u donjem desnom uglu bilborda nalazi precrtani znak 18+. Takođe, ispod oblaka i sunca piše nešto sitnim slovima, ali je veoma teško da se pročita šta. 

Postavlja se pitanje zašto bi neko reklamirao vremensku prognozu, a čak i da jeste to u pitanju, zašto bi najava kakav će nam dan biti predstavljala sadržaj koji je samo za punoletne?

Ako ste i vi primetili neki od ovih neobičnih bilborda i imate ideju o čemu bi ovde moglo da bude reč, napišite u komentaru šta bi to moglo biti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike