Bruka i sramota! Mladić sa kapuljačom na glavi ukrao donatorsku kutiju iz jedne pekare u Borči (VIDEO)

27.02.2023

14:02

0

Radnica u pekari pokušala je da sustigne kradljivca, ali bezuspešno

Bruka i sramota! Mladić sa kapuljačom na glavi ukrao donatorsku kutiju iz jedne pekare u Borči (VIDEO)
Krađa donatorske kutije u Borči - Copyright Printscreen/Facebook/Zajedno za osmeh

U subotu, 25. februara, iz pekare Kuburović u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči, ukradena je donatorska kutija Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

Na snimku koji nam je dostavljen iz pekare vidi se lice koje uzima donatorsku kutiju sa vitrine i izlazi iz pekare. Radnica u pekari pokušala je da sustigne kradljivca, ali bezuspešno, saopštila je danas Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

Kako se naglašava, novac koji se nalazio prikupljen u donatorskoj kutiji bio je namenjen za pomoć socijalno ugroženim porodicama, porodicama sa obolelim članom i samohranim roditeljima. 

Iz Fondacija ”Zajedno sa osmeh” najoštrije osuđuju krađu donatorske kutije i poručuju da ih ovaj nemili događaj neće sprečiti da zajedno sa svojim prijateljima, donatorima i komšijama iz Borče grade društvo humanosti i pomažu one kojima je pomoć potrebna. 

U saopštenju se podseća da je ovo druga krađa donatorskih kutija Fondacije ”Zajedno za osmeh”. Prva se dogodila u junu 2022. godine kada su tri mladića ukrali kutiju sa novcem u pekari "Džo" u Borči.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike