Sramna krađa u centru Beograda: Lopov mrtav hladan ušao u pekaru i ukrao kutiju u kojoj se prikupljao novac za malog Luku Stajkovića

02.02.2023

06:33

1

Autor: L. Đ. T.

Nakon operacije tumora na mozgu Luka je u potpunosti izgubio mogućnost hoda, govora, vida i prestao da se hrani samostalno

Sramna krađa u centru Beograda: Lopov mrtav hladan ušao u pekaru i ukrao kutiju u kojoj se prikupljao novac za malog Luku Stajkovića
Krađa kutije sa novcem - Copyright printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Sramna krađa dogodila se u jednoj pekari kod Vukovog spomenika gde je ukradena kutija u kojoj se prikupljao novac za petogodišnjeg Luku Stajkovića, dečaka kojem je prošle godine dijagnostikovan tumor na mozgu.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se mladić sa kapuljačom kako ulazi u pekaru i mrtav hladan iznosi kutiju sa novcem.

- Ukradena kutija za pomoć malom Luki u pekari Jovanović kod Vukovog spomenika, kakav to čovek moraš biti da uradiš ovo, Bog sve vidi - piše u objavi koja se deli društvenim mrežama.

Fondacija Budi Human
 

Nakon operacije tumora na mozgu Luka je u potpunosti izgubio mogućnost hoda, govora, vida i prestao da se hrani samostalno.

Luka živi sa mamom i mlađom sestrom jer mu je otac preminuo od posledica korona virusa u decembru 2021. godine.

Za njegovo lečenje potrebno je više od 400.000 evra, a pošto porodica nije u mogućnosti da plati troškove u pomoć su pritekli građani.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike