Privremeno se ukida linija 38: Izmene prevoza zbog radova! I EKO2 menja trasu sutra i prekosutra

13.01.2023

16:00

0

Autor: J. J.

Do ponedeljka, vozila sa linije EKO2 u smeru ka Dorćolu saobraćaće trasom Trg republike - Francuska - Cara Dušana - Tadeuša Košćuška i dalje redovno

Privremeno se ukida linija 38: Izmene prevoza zbog radova! I EKO2 menja trasu sutra i prekosutra
Ilustracija - Copyright AP Photo/Michael Probst

Zbog radova na redovnom održavanju u Ulici Milošev kladenac na Zvezdari, trase pojedinih linija gradskog prevoza biće izmenjene.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, radovi se izvode na kolovozu Ulice Milošev kladenac, od Pavla Savića pa narednih 80 metara ka pogonu "Kosmaj" i trajaće od 15. januara do 15.feburara, zbog čega će privremeno biti ukinuta linija 38.

A kod Beogradske tvrđave zbog priključenja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu stambeno - poslobnog objekta "Kalemegdan park" u Ulici Pjarona de Modnezira, menjaće se rad linije EKO2.

Iz nadležnog sekretarijata su saopštili da će radovi biti na trotoaru i desnoj strani kolovoza, na delu od pešačkog prelaza kod raskrsnice sa Uzun Mirkovom pa narednih 76 metara ka Ulici cara Dušana.

Do ponedeljka, vozila sa linije EKO2 u smeru ka Dorćolu saobraćaće trasom Trg republike - Francuska - Cara Dušana - Tadeuša Košćuška.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike