Vozači, obavezno ovo pročitajte! Pred vama je spisak deonica na kojima se izvode radovi

10.10.2022

06:57

0

Radovi su na deonicama pojedinih putnih pravaca

Vozači, obavezno ovo pročitajte! Pred vama je spisak deonica na kojima se izvode radovi
ilustracija, radovi na putu - Copyright Pixabay

JP "Putevi Srbije" objavili su spisak deonica na kojima se izvode radovi zbog kojih bi vozači trebalo da budu oprezni i prilagode svoju vožnju uslovima puta. 

Na auto-putu E-763, tunel Trbušani, smer ka Pakovraću, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, petlja Ostružnica - petlja Orlovača (II faza), radovi na rehabilitaciji desne kolovozne trake do 25. oktobra do 15 časova, sledećom dinamikom:

- smer Novi Sad-Niš, na službenom prolazu km.197+525 saobraćaj se vraća na desnu stranu do km.198+662 ( ispred tunela Lipak ) u preticajnu traku suprotnog smera. Petlja Ostružnica se vraća u pun program saobraćaja.

- smer Niš -Novi Sad, za saobraćaj je zatvorena preticajna traka.Saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Auto-put E-763, Ub - Lajkovac, smer Beograd - Čačak, zbog radova na putu izmenjen režim saobraćaja, do 11. oktobra. Za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka i saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-70, petlja Pećinci - petlja Kuzmin, u oba smera, radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije, do 15. oktobra u toku svetlog dela dana.

Radovi se izvode u pokretu. Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini do 5 km, saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Preljina - Konjevići - radovi na sanaciji kosine nasipa do 13. oktobra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja - radovi na sanaciji klizišta do 10. novembra od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravci Mali Požarevac - Popović i Ðurinci - Vlaško Polje.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike