Izmene na liniji 49 u petak od 12 do 13.30 u naselju Stepa Stepanović

22.12.2022

19:24

0

Zbog toga će vozila sa linije 49 u oba smera saobraćati ulicama Kaplara Momčila Gavrića, kružni tok u zoni ulice 2. srpske armije, Timočke divizije, Generala Štefanika i dalje redovnom trasom

Izmene na liniji 49 u petak od 12 do 13.30 u naselju Stepa Stepanović
GSP autobus - Copyright 24sedam/Luka Đorđija Talevski

Tokom održavanja dela manifestacije „Beogradska zima”, sutra od 12 do 13.30 časova u Ulici generala Štefanika, doći će do zatvaranja ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Kaplara Momčila Gavrića i Timočke divizije, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, zbog toga će vozila sa linije 49 u oba smera saobraćati ulicama Kaplara Momčila Gavrića, kružni tok u zoni ulice 2. srpske armije, Timočke divizije, Generala Štefanika i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu koristiti privremena stajališta: u smeru ka okretnici Naselje Stepa Stepanović - „OŠ Danilo Kiš 1” - u Ulici kaplara Momčila Gavrića, na poziciji oko 35 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom generala Štefanika (na početku parking lamele).

Takođe, u smeru ka okretnici Banovo brdo - „OŠ Danilo Kiš 1” - u Ulici kaplara Momčila Gavrića, na poziciji oko pet metara ispred pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom generala Štefanika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike