Stravičan snimak vršnjačkog nasilja u Borči: Grupa mladića pretukla dečaka! Roditelji zabrinuti - ovo nije prvi put (VIDEO)

02.12.2022

11:38

0

Autor: Lj. S.

Tokom ovog meseca zabeleženo je više slučajeva vršnjačkog nasilja po celoj Srbiji

Stravičan snimak vršnjačkog nasilja u Borči: Grupa mladića pretukla dečaka! Roditelji zabrinuti - ovo nije prvi put (VIDEO)
Tuča osnovaca u Borči - Copyright Printscreen/Instagram/STOP Nasilju

Još jedno vršnjačko nasilje zabeleženo je u Beogradu, tačnije u Borči.

Kako se vidi na video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Instagram, grupa osnovaca pretukla je jednog dečka. 

- Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava, ovaj dečak sa svojom grupom nasrće na sve mlade, želeći da ga se u društvu svi plaše. Škola i ostali roditelji ćute o ovim stvarima - stoji u opisu ovog videa. 

Podsetimo, tokom ovog meseca zabeleženo je više slučajeva vršnjačkog nasilja po celoj Srbiji. U Novom Pazaru nedavno  je pretučen dečak Mehmed C. (14). Njega su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu istoimene škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede. 

U Vranju zabeleženo je tri slučajeva, a poslednji u nizu dogodio se u vranjskoj Ekonomskoj školi kada je jedan učenik napao školsku drugaricu iz odeljenja.

Dečaka (13) iz Subotice su prošle nedelje na odmoru između dva časa napala trojica vršnjaka iz drugog odeljenja, zbog čega mu je odstranjena slezina.

Incident se dogodio i u gimnaziji "9. maj" u Nišu, kada je, zbog razmirica koje je sa drugom iz škole imao odranije, učenik gimnazije “9. maj” uleteo je u učionicu i zadao mu udarce pesnicama u glavu i telo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike