Trase dve linije u Zemun polju menjaju se od 1. decembra: Pogledajte kako će saobraćati

29.11.2022

09:04

0

Informaciju su saopštili iz Sekretarijata za javni prevoz

Trase dve linije u Zemun polju menjaju se od 1. decembra: Pogledajte kako će saobraćati
Autobus/Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Trase linija javnog prevoza u naselјu Zemun polјe menjaju se od četvrtka, 1. decembra, u skladu sa novom organizacijom saobraćaja, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Autobuske linije 708 - Novi Beograd (Blok 70A) - Zemun polјe i 709 -  Zemun (Novi grad) - Zemun polјe će saobraćati iz Kurirske ulice preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10 do Batajničkog druma 17. deo, Batajničkim drumom 17. deo i dalјe preko ulice Jurija Rakitina do Zemun polјa.

Novom organizacijom linija gradskog prevoza u naselјu Zemun polјe i dalјe je omogućena veza stanovnika naselјa Plavi horizonti i Školsko dobro sa Zemun polјem preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10, a takođe sa linijama BG voza preko novoizgrađenih železničkih stanica "Zemun", "Zemun polјe" i "Kamendin" (preko linije br. 709).

Do ove organizacije saobraćaja došlo je sa završetkom rekonstrukcije pruge Beograd (centar) - Stara Pazova - Novi Sad, u okviru čega je izvršena izgradnja nadvožnjaka iznad pruge i ukidanje pružnog prelaza sa Ulicom Jurija Rakitina, a na zahtev stanovnika naselјa Plavi horizonti i Školsko dobro za bolјom prostornom pristupačnošću TC "Zemun park" i ostalim sadržajima u njegovoj zoni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike