Železnička stanica "Vukov spomenik" danas nije u funkciji: Počinju radovi na održavanju pokretnih stepenica

05.07.2022

10:09

0

Odluka o zatvaranju stanice za putnike bila je neophodna, a doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika tog objekta

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas nije u funkciji: Počinju radovi na održavanju pokretnih stepenica
zeleznicesrbije.com

Železnička stanica "Vukov spomenik" jutros u 6.08 sati iz tehničkih razloga zatvorena je za prijem i otpremu putnika, saopšteno je iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Ta stanica će, kako se navodi, tokom današnjeg dana do daljeg biti zatvorena za putnike zbog obaveznih radova i aktivnosti na održavanju pokretnih stepenica koje povezuju perone sa staničnom galerijom.

Navodi se da su stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" u stanici "Vukov spomenik" i da obavljaju svoj posao, te da će nakon što završe svoje aktivnosti, stanica ponovo biti otvorena za putnike, o čemu će obavestiti javnost.

Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike bila je neophodna, a doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika tog objekta, piše u saopštenju.

Navodi se da putnički vozovi beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno saobraćaju kroz "Vukov spomenik", ali da se ne zaustavljaju u stanici.

Železničko osoblje u stanicama i vozopratno osoblje u vozovima duž ovih relacija obavešteni su o navedenom i informišu putnike da je "Vukov spomenik" danas zatvoren.

"Infrastruktura železnice Srbije" se izvinjava putnicima i korisnicima usluga zbog današnjeg zatvaranja stanice "Vukov spomenik".

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti