Drugi incident ove sedmice! Opet napadnuti radnici "Čistoće" - muškarac verbalno pa fizički nasrnuo na njih

24.06.2022

10:46

0

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a, koji su odmah izašli na teren, ovaj napad na zaposlene u "Čistoći" je okončan, a napadač je priveden

Drugi incident ove sedmice! Opet napadnuti radnici "Čistoće" - muškarac verbalno pa fizički nasrnuo na njih
Copyright Printscreen/ Youtube, DW Fokus

Iz JKP "Gradska čistoća" su saopštili da su juče, nešto posle 23 časa, u Ulici Jovanke Radaković na Zvezdari napadnuta dva komunalna radnika i vozač kamiona ovog preduzeća, pri čemu je vozač kamiona Željko Ađi zadobio lakše telesne povrede u predelu ramena, šake i leđa.

Do incidenta je došlo kada je nepoznata muška osoba u kasnim večernjim časovima prvo verbalno a potom i fizički nasrnula na ekipu "Čistoće" koja je u tom trenutku obavljala svoj redovni posao pražnjenja sudova za komunalni otpad.

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a, koji su odmah izašli na teren, ovaj napad na zaposlene u "Čistoći" je okončan, a napadač je priveden.

Vozač kamiona Željko Ađi prevezen je kolima Hitne pomoći u Kliničko-bolnički centar „Zvezdara” gde mu je ukazana pomoć.

Direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić je rekao da će ovo preduzeće preduzeti sve neophodne mere jer je preduzeće u obavezi da zaštiti svoje zaposlene.

- Ogorčen sam zbog sve učestalijih napada na naše radnike koji časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana. Ovo je već drugi napad u ovoj sedmici kada za vreme obavljanja svojih redovnih radnih zadataka naši zaposleni doživljavaju verbalno i fizičko nasilje. Nikada nećemo tolerisati niti jedan vid nasilja. Apelujem na građane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao - rekao je Popadić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike