Novi napad na radnike "Gradske čistoće": Dok su suzbijali komarce, sa terase ih gađali tvrdim predmetom

21.06.2022

09:21

0

Ekipa MUP-a je odmah izašla na teren i izvršila uviđaj

Novi napad na radnike "Gradske čistoće": Dok su suzbijali komarce, sa terase ih gađali tvrdim predmetom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ekipa Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća", sinoć oko 21 čas, tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca napadnuta je u Luštičkoj ulici na opštini Zvezdara, saopštili su iz pomenutog preduzeća.


Napadač je sa terase tvrdim predmetom pogodio vozilo ekipe "Čistoće" koja je sprovodila tretman suzbijanja odraslih formi komaraca i oštetio krov vozila, a niko od zaposlenih nije povređen.

Ekipa MUP-a je odmah izašla na teren i izvršila uviđaj, pri čemu je osumnjičeno lice negiralo napad.

Direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić je rekao da je razlog za strah zbog suzbijanja neopravdan, te da je nasilje nedopustivo.

– Ekipe JKP „Gradska čistoća” ne mogu da obavljaju svoj posao ukoliko ih svakodnevno presreću nepoznata lica, upućuju im uvrede, pretnje, udaraju i zaustavljaju vozila. Svaki napad ćemo prijaviti nadležnima i protiv napadača podneti krivične prijave jer moramo da zaštitimo ljude koji rade posao u korist svih Beograđana. Ogorčen sam zbog učestalih napada, kamenovanja vozila i nepoštovanja tih ljudi koji vredno rade. Ukoliko ne želimo da nam komarci u narednom periodu prave veće probleme, moramo dopustiti ekipama da nesmetano rade – poručio je direktor Popadić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike