Kako je jedna bizarna situacija otkrila da veliki broj Beograđana ima sličan strah (FOTO)

13.04.2022

13:00

0

Fotografija te situacije je osvanula na društvenim mrežama, pa su odmah usledili komentari

Kako je jedna bizarna situacija otkrila da veliki broj Beograđana ima sličan strah (FOTO)
podzemni prolaz terzije - Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija jedne bizarne situacije koja je otkrila da zapravo većina Beograđana ima sličan strah, i to ni manje ni više, nego onaj u vezi - pokretnih stepenica.

Naime, pokretne stepenice koje mahom postoje u podzemnim prolazima, ali i u velikim tržnim centrima, većini sugrađana predstavljaju fobiju, da im se ne zakači neki deo garderobe, torba, pertla, cipela, patika...

Iako na prvu ovaj strah izgleda pomalo iracionalan, situacija koja se dogodila jednom mladiću na pokretnim stepenicama u prolazu kod Terazija, pokazuje da ovu fobiju "dele" mnogi sugrađani.

Njemu su pokretne stepenice "zarobile" patiku, te mu je u pomoć priskočio radnik JKP "Gradska čistoća" i kako se vidi na fotografiji pozvao nekoga, kako bi rešili problem, a da patika ne bude oštećena. Za to vreme, momak je sa jednom nogom u čarapi, posmatrao svoju zaglavljenu patiku.

Odmah su naravno usledili komentari: "Najveći strah iz detinjstva", "Znači moguće je", "Jedini strah bi mi bio da su mi pocepane čarape"...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike