"Trebalo bi naći taksistu koji nije hteo da primi Mateja u vozilo, možda ga je on poslednji video"

04.01.2022

13:57

0

Možda bi i moglo da se porazgovara sa njim - rekao je bivši inspektor za otmice i iznude Slobodan Mišković

"Trebalo bi naći taksistu koji nije hteo da primi Mateja u vozilo, možda ga je on poslednji video"
Periš taksi - Copyright MUP RH Printscreen/ALO

Na jednom od snimaka na kojima se navodno vidi Splićanin Matej Periš (27) nakon što je istrčao iz kluba "Gotik", vidi se i kako pokušava da zaustavi taksi, ali ga taksista ne pušta u vozilo. 

Bivši inspektor za otmice i iznude, Slobodan Mišković, kaže da bi trebalo naći taksistu, jer je on verovatno poslednja osoba koja je videla mladića pre njegovog nestanka.

24sedam/Katarina Mihajlović
Slobodan Mišković

- Možda bi i moglo da se porazgovara sa njim, vidi se da on nije hteo da ga primi u vozilo, da li je imao mušteriju u vozili ili ne. Ništa tu nema bitno, ne bi škodilo da se nađe taj taksista, možda je on poslednja osoba koja ga je videla i da opiše njegovo stanje - rekao je Mišković.

Kako je dodao, Matej Periš je dugo trčao, oko sat vremena.

- Matej je dugo trčao jer je možda mislio, ako je komzumirao alkohol, ili šta već, da će za tih sat vremena doći sebi. Sve što bi se našlo da je njemu pripadalo bi imalo značaja, počev od mobilnog telefona, koji je odmah prestao da radi. A zašto? Verovatno zato što se skvasio.

Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a nestanak su prijavili njegovi prijatelji s kojima je bio u "Gotiku". Kako su rekli, ništa se neobično nije dešavalo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike