Misterija Matejinih patika: Na nekim snimcima u crnim, na drugim u belim?!(FOTO)

04.01.2022

11:59

0

Periš kaže da je na snimcima gde je mladić u belim patikama, prepoznao svog sina, te čitava priča još više intrigira

Misterija Matejinih patika: Na nekim snimcima u crnim, na drugim u belim?!(FOTO)
matej periš - Copyright MUP RH/Printscreen/YouTube

Nestanak Mateja Periša (27) udarna je vest u čitavom regionu. Policija danima već traga za njim, a prethodnih dana, kao i danas, pojavili su se snimci na kojima se navodno vidi Meteja. 

Na snimcima koje su je juče pojavili u srpskim medijima vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama. U jednom trenutku pokušava zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Ono što je zanmljivo je da mladić na tom snimku ima bele patike, a u prvoj informaciji i apelu za pomoć da se javi svako ko ima bilo kakav podatak o nestalom mladiću, navodi se da je on na sebi to veče kada je poslednji put viđen, imao crne patike sa belim đonom.

Na nekim drugim snimcima gde se takođe vidi mladić kako trči po gradu, a koji takođe ogovara opisu Mateje, vidi mladić u crnim patikama.

I Nenad Periš, otac nestalog mladića potvrdio je da se na snimcima na kojima se vidi mladić u belim patikama njegov sin. Ovaj podatak stoga još više intrigira- da li je mladić nosio crne ili bele patike, ili se pak u nekom trnutku prezuo?

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike