Ćuta: Vučić je prihvatio naš zahtev za spojenim izborima 2. juna da bi nas pocepao (VIDEO)

19.04.2024

07:42

2

Aleksandar Jovanović Ćuta, o skrivenim, mračnim tajnama i silama koje stoje iza prihvatanja njihovog zahteva za spojenim izborima 2. juna

Ćuta: Vučić je prihvatio naš zahtev za spojenim izborima 2. juna da bi nas pocepao (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Ćuta je javno istakao da je, po njegovom uvek skromnom mišljenju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio zahtev opozicije za spojenim izborima 2. juna da bi ih, kako kaže Ćuta, pocepao.

Aleksandar Jovanović Ćuta, o skrivenim, mračnim tajnama i silama koje stoje iza prihvatanja njihovog zahteva za spojenim izborima 2. juna:

- Cilj ovoga je da Aleksandar Vučić razbije koaliciju za koju je glasalo skoro milion ljudi. Iza ovoga se krije ta ideja da se koalicija pocepa.

 

 

Juče je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić držala konferenciju na kojoj je saopštila odluku da će svi izbori biti raspisani za 2. jun.

- Nakon 17 dana razgovora sa svim poslaničkim grupama ili onima koji su se odazvali na dijalog, iscrpljivanjem svih mogućnosti, u konsultacijama sa predsednikom Srbije, prihvatićemo zahtev opozicije okupljene oko "Srbije protiv nasilja" koji su mi predali i sve izbore kojima je vreme padalo za juli i avgust raspisaćemo za 2. juni. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike