Hrvat iz Bundestaga preti Vučiću: Bliži mu se kraj, sa opozicijom ga rušimo, treba nam pomoć Bosne i Hrvatske! (VIDEO)

30.04.2024

12:50

0

Bahate pretnje Josipa Juratovića i mešanje u unutrašnje stvari Srbije

Hrvat iz Bundestaga preti Vučiću: Bliži mu se kraj, sa opozicijom ga rušimo, treba nam pomoć Bosne i Hrvatske! (VIDEO)
Josip Juratović - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Wikipedia

Poslanik nemačkog Bundestaga Josip Juratović, koji je hrvatskog porekla, ponovo je zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ovaj put jače nego ikada pre.

Povod je sramna antisrpska rezolucija o tzv. genocidu u Srebrenici, koju Nemačka žestoko gura, a protiv koje se Vučić grčevito bori. 

- Bliži mu se kraj, strašno smo ga pritisnuli, usko sarađujem sa opozicijom u Srbiji, treba da pomognu i Bosanci i Hrvati - zapenio je poznati srbomrzac, Hrvat Juratović.  

Ovo nije prvi put da napada predsednika Srbije i ceo srpski narod i državu. Takođe, već godinama u kontinuitetu sarađuje i sa opozicijom u Srbiji na poslu rušenja naše države. Počeo je poput Baba Vange da proriče i predviđa kraj onima koji mu se ne sviđaju, ali što je babi milo, to joj se i snilo. 

Umesto što se brutalno meša u unutrašnje stvari suverene zemlje Srbije, bolje bi mu bilo da pogleda u sopstveno dvorište - kako u Nemačku kao zemlju, tako i u njegovu stranku SPD, koja je na istorijskom minimumu, baš iz razloga što je predvode (ne)ljudi poput Juratovića. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike