Rajan Gosling i Emili Blant uradili nešto neverovatno na snimanju "Kaskadera": Reditelj zaboravio da zaustavi scenu (FOTO/VIDEO)

01.05.2024

18:45

0

Autor: Dejan Ćirić

"Naši likovi su pomalo u haosu, pokušavaju da otkriju svoja osećanja jedno prema drugom na neverovatno stvaran i harizmatičan način", istakla je glumica

Rajan Gosling i Emili Blant uradili nešto neverovatno na snimanju "Kaskadera": Reditelj zaboravio da zaustavi scenu (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Vratolomije, komedija ali i romansa - novi film "Kaskader" (The Fall guy), obećava zaista mnogo. Film je blago zasnovan na istoimenoj seriji CBS-a iz 1980-ih, a u glavnim ulogama su Rajan Gosling i Emili Blant.

Profimedia
 

U centru priče je holivudski kaskader Kolt Sivers (Gosling) koga je njegova bivša ljubav Džodi Moreno (Blant) naterala da joj pomogne da završi snimanje eksplozivnog naučno-fantastičnog vesterna.

U jednom od nedavnih intervjua Blant se osvrnula na svoje iskustvo snimanja ovakvog filma i progovorila o saradnji sa Rajanom.

Profimedia
 

Bilo je mnogo zezanja

Reditelj Dejvid Lič je, navodno, bio toliko zadivljen hemijom koju su njih dvoje stvorili na snimanju da bi ponekad zaboravio da zaustavi scenu.

- Da, bilo je mnogo zezanja, i sviđa mi se što Dejv nije želeo da viče: "Rez", jer smo se retko držali scenarija. Rajan je, posebno, stalno bio u potrazi za nečim zabavnijim i uzbudljivijim. On je tako živ i spontan, divno je raditi sa njim. Volim da radim tako, a posebno kada pokušavate da stvorite ljubavnu priču i nešto u čemu ljudi mogu da vide sebe. Naši likovi su pomalo u haosu, pokušavaju da otkriju svoja osećanja jedno prema drugom na neverovatno stvaran i harizmatičan način - istakla je glumica.

Profimedia
 

Emili navodi da su romantične komedije zaista ostale u zapećku filmske industrije i žao joj je zbog toga jer je odrastala gledajući neverovatne romantične akcione komedije.

- "Kaskader" je 100% ljubavno pismo i vraćanje na one filmove koji su za mene tako nostalgični. Verujem da je romansa još uvek živa i kuca u svačijim željama i srcima, pa ako možete da je snimite na velikom ekranu i nasmejete ljude, onda sam za - navela je ona.

Profimedia
 

Gosling prvi put sam izvodio opasne scene

Reditelj Dejvid Lič, i sam kaskader, verovao je da je mnogo važno za Rajana da se sam upusti u malo opasnije kadrove, tako da je Gosling prvi put u život izvodio opasne scene. Blant je navela da je bila izuzetno nervozna kada je njen kolega izvodio brojne vratolomije.

- Gledati Rajana kako izvodi mnoge vratolomije unosi veliku nervozu jer je tako saradljiv, potpuno spreman i sposoban. Mislim da se glumci zaista osećaju bezbedno radeći takve scene za Liča, jer znaju da on okuplja besprekornu ekipu. Svi su vrhunski profesionalci, tako da znate da ste bezbedni i Dejv te potpuno umiri kada kaže: "Obećavam da ćeš biti dobro" - navela je glumica, prenosi Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike