Hladan tuš za Đilasa na tajkunskoj televiziji: Bojkotaši su voajeri i otuđene strukture u odnosu na želje građana (VIDEO)

29.04.2024

09:20

0

Prava istina kada je reč o opoziciji

Hladan tuš za Đilasa na tajkunskoj televiziji: Bojkotaši su voajeri i otuđene strukture u odnosu na želje građana (VIDEO)
Dragan Đilas - Copyright A.K./ATAImages

Rediteljka Tatjana Mandić Rigonat izrekla je na tajkunskoj televiziji, koja je pod upravljačkom palicom multimilionera Dragana Đilasa, istinu kada je reč o opoziciji.

- Toliko meseci nam pričaju o smeni vlasti, do pre nekoliko meseci ProGlas poziva sve na izbore, većina iz "Srbije protiv nasilja" odlučuje da izlazi na izbore i tog trenutka za mene prestaju sve rasprave - ako ne izlazite na izbore stajete na stranu vlasti i postajete čisti politički voajeri! Nečasno je biti voajer kad je većina odlučila da izlazi na izbore! Strašno je što su pustili buvu i pokrenuli propagandu da su stranke koje izlaze na izbore zapravo 'Hilova opozicija', to ja smatram i propagandom protiv sebe jer sam ja uvek bila protiv bojkota koji je obesmislio stranke! Bojkotaši su otuđene strukture u odnosu na želje građana - rekla je Mandić Rigonat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike