Tragičan slučaj: Nestala devojčica pronađena u bunaru, otkriveno ko je ubica... (FOTO)

19.06.2024

23:12

0

Masovna potraga bila je organizovana za Karinom Kabikovom nakon što je prijavljen njen nestanak u utorak ujutro

Tragičan slučaj: Nestala devojčica pronađena u bunaru, otkriveno ko je ubica... (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Andrej Bikov (49) priveden je zbog sumnje da je ubio devojčicu (12) i bacio njeno telo u bunar.

Masovna potraga bila je organizovana za Karinom Kabikovom nakon što je prijavljen njen nestanak u utorak ujutro na Telegramu.

Sada osuđeni ubica Andrej Bikov, priveden je nakon što je telo deteta otkriveno u sredu u napuštenom bunaru u blizini napuštene zgrade u Topkiju, gradu u sibirskom regionu Kemerovo u Rusiji, navode Ria Novosti. U toku je utvrđivanje da li je dete bilo seksualno zlostavljano jer je na njenom telu navodno bilo 'znakova nasilja'.

Bikov je služio 14-godišnju kaznu za ubistvo starije žene 2019. Navodno je penzionerku udario kantom po glavi i zadavio je trakom.

On je takođe ranije bio osuđivan za umešanost maloletnika u zločin.

 

 

Bikov je već bio osuđivan najmanje šest puta po optužbama za krađu, pretnje smrću, zločine nad maloletnicima i ubistvo, navodi Novaja Gazeta Evropa. U snimku je takođe objasnio da je vodio kriminalni život, stalno se vraćajući u zatvor.

- 1991. godine počinio sam svoj prvi zločin i od tada sam redovno u zatvoru - rekao je svom ukrajinskom isledniku. Tokom kratkih perioda slobode, obično dva ili tri meseca, radio sam povremene poslove. Onda bih počinio još jedan zločin i vratio se u zatvor. Bio sam u zatvoru zbog ubistva i trebalo je da budem u zatvoru do 2032. godine. U moju kaznenu kolonijuu Kemerovu, gde sam služio kaznu, 29. oktobra 2023. došli su ljudi iz ruskog Ministarstva odbrane. Počeli su da nude ugovore da se bore protiv Ukrajine - ispričao je on tada.

Ranije ove godine, Ukrajina ga je razmenila za ratne zarobljenike i dozvoljeno mu je da ode kući u svoje selo Mali Korčugan, blizu Topkija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike