Policija opisala Srbina osumnjičenog za ubistvo sedmogodišnje devojčice u Ulmu: Traže očevice zločina, sam se prijavio!

13.04.2023

19:15

0

Autor: Mi. S.

Srbin se sumnjiči da je pastorku (7) izbo nožem, a obdukcija je pokazala da je devojčica iskrvarila na licu mesta

Policija opisala Srbina osumnjičenog za ubistvo sedmogodišnje devojčice u Ulmu: Traže očevice zločina, sam se prijavio!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Boris Roessler/dpa via AP

Četrdesetogodišnji Srbin uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je u ponedeljak ubio sedmogodišnju devojčicu u školskom centru u Ulmu. Osumnjičeni, za kojeg nemačka policija kaže da je bio u vezi sa majkom devojčice, bio je sam sa žrtvom u trenutku ubistva, a policija traži pomoć građana, kako bi što pre rasvetlila sve okolnosti ovog zločona.

Policija je, naime, pozvala sve građane koji su kobnog ponedeljka bili kod školskog centra, da im se jave u slučaju da su videli nešto sumnjivo. Oni traže svedoke koji mogu da im pruže informacije o osumnjičenom i žrtvi.

Prema pisanju medija, osumnjičeni Srbin visok je oko 170 centimetara i ima veoma kratku kosu. Na dan ubistva nosio je plavi donji deo trenerke, i crno-sivi duks sa kapuljačom.

Devojčica je, prema rečima policije, imala dugu crnu kosu i bila je obučena u tamne pantalone sa šarom i imala je majicu dugih rukava roze boje. U trenutku ubistva devojčica je bila na rolerima. Policija je tokom uviđaja, u blizini mesta zločina pronašla žutu torbu, a veruje se da je torbu nosio ili osumnjičeni ili žrtva.

Pozivaju se svi građani koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da se obrate policiji u Ulmu na broj 0731/188 ili mejlom na [email protected] www.polizei–bw.de/

Srbin se sumnjiči da je sedmogodišnju pastorku izbo nožem, a obdukcija je pokazala da je devojčica iskrvarila na licu mesta. Navodno je Srbin posle krvavog zločina sam pozvao policiju i priznao šta je uradio. On je odmah uhapšen, a u utorak je prebačen u psihijatrijsku ustanovu.

Kako prenose nemački mediji, do sada se branio ćutanjem i nije se zvanično izjasnio o krivici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike