Jezivo! Muškarac silovao mladu plivačicu (21) u šumi, pa je ubio!

15.06.2024

09:10

0

Martja se nije pojavila na sastanku sa majkom, zbog čega se žena zabrinula i pozvala policiju

Jezivo! Muškarac silovao mladu plivačicu (21) u šumi, pa je ubio!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Istražitelji su uhapsili osumnjičenog za ubistvo mlade plivačice Martje B. (21) iz Nibila u Nemačkoj, čije je telo pronađeno u šumi.

U pitanju je 35-godišnji muškarac iz Nibila, koji je identifikovan uz pomoć DNK. On je u četvrtak popodne uhapšen zbog ubistva.

Kako piše Bild, osumnjičeni je živeo nedaleko od žrtve. Prema nalazima istražitelja, između osumnjičenog i žrtve nije bilo ranije veze.

Martja B., koja je radila kao baštovanka i bila iskusna plivačica, nestala je prošlog petka između 8 i 12 sati, kada je otišla da vežba u susednom Maršenparku, samo 50 metara od njenog stana u Nibilu.

Međutim, Martja se nije pojavila na sastanku sa majkom, zbog čega se žena zabrinula i pozvala policiju. Prema njenim prijateljima, Martja je bila odgovorna mlada žena koja je uvek održala svoju reč i nikada nije kasnila.

Usledila je dramatična potraga, a njeno telo je pronađeno u subotu u toku noći.

Na mestu gde je telo pronađeno, u šumi gde se već dogodilo najmanje jedno silovanje i jedno ubistvo, dokazi su ukazivali na brutalno ubistvo. Ono što je posebno jezivo je to što je, kada je policija pronašla mrtvu Martju B., ona bila delimično gola i nije imala pantalone. Dokazi su upućivali na silovanje.

Prema istražiteljima, osumnjičeni, koji je sada u pritvoru, pokušao je da sahrani mrtvu ženu nakon zločina, ali nije uspeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike