Niko nije bezbedan sa njim: Bajden se neprikladno ponašao tokom susreta sa papom, svi se zaledili kad su videli šta je uradio (VIDEO)

15.06.2024

11:34

0

Ovaj neobičan susret zapanjio je i argentinskog predsednika Havijera Mileja, kao i turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana

Niko nije bezbedan sa njim: Bajden se neprikladno ponašao tokom susreta sa papom, svi se zaledili kad su videli šta je uradio (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/flapprdotnet

Papa Franja susreo se u petak sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom i drugim svetskim liderima na samitu Grupe 7 u Italiji.

Tom prilikom kamere vodećih svetskih medija zabeležile su bizaran momenat prilikom susreta rimokatoličkog poglavara sa američkim liderom.

Bajden, koji je dočekao papu Franja dovezenog u kolicima, pozdravio se s njim na neobičan način.

Američki predsednik se sagnuo i, na iznenađenje pape, naslonio svoje čelo na njegovo.

Iako se papa trudio da ostane smiren, jasno je bilo da mu situacija nije prijatna.

Ovaj neobičan susret zapanjio je i argentinskog predsednika Havijera Mileja, kao i turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, što su kamere takođe zabeležile.

U drugom incidentu, tokom otvaranja samita, Bajden je privukao pažnju kada je padobranac sa zastavom "G7 Italija" sleteo pred lidere sedam zemalja. Dok su svi gledali padobranca, Bajden se okrenuo na suprotnu stranu i izgubljeno gledao oko sebe. Italijanska premijerka Đorđa Meloni mu je prišla i puvukla ga da se okrene u pravom smeru, nakon čega je Bajden stao pored ostalih lidera.

Ovi momenti izazvali su buru komentara na društvenim mrežama, gde su korisnici dovodili u pitanje Bajdenove kognitivne sposobnosti i pozivali ga da podnese ostavku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike